OSTRVO TASOS
 
   


Ostrvo Tasos je prepuno zelenila. Okruženo prelepim plavim morem. Puno sećanja, ostrvo koje obećava. Tradicionalno ali i nepredvidljivo. Lepota mora se kombinuje sa bogatim rastinjem zelenih borovih šuma i maslinjaka koje okružuje kristalno čista voda, tradicionalni seoski način života, arheološka nalazišta, moderne radnjice i bogat noćni život.

Lepota Tasosa vam pruža priliku da uživate u prirodi. Tu su šume bogate borovima, crnim borovima i jelkama ali i velike površine pokrivene maslinama koje se nalaze na skoro celoj površini ostrva kao i tradicionalna seoca koja vam se otkrivaju jedno za drugim. Potamia, Panagia, Limenas – glavni grad Tasosa, Rahoni, Prinos, Kayaviti, Sotiros, Kallirahi, Maries, Limenaria, Kastro, Potos, Theologos, Astris, Aliki i Kinira. I dok se pogled gubi u zelenom pejzažu, dovoljan je jedan sekund da se ovaj put izgubi u daljini Egejskog mora. Uvale, plaže, divlje stene i skrivene pećine obećavaju neponovljive doživljaje. Beli marmar, čuveni med, izvrsno maslinovo ulje, masline sa Tasosa ali i izvori nafte dokazuju o bogatstvu ostrva. A još veće bogatstvo predstavlja istorijska i kulturna baština Tasosa kroz vekove.

Potpuno je tačna tvrdnja da je Tasos rajsko mesto koje su bogovi velikodušno podarili Egejskom moru.
 
PREPORUČUJEMO
 
 
PHILOXENIA SPA HOTEL
Nalazi se u Pefkohoriju, sjajno mesto za vaš odmor...
Opširnije>>
 

 


TASOS 
 
   


Pratite nas

 
SMS NEWSLETTER
Ukoliko želite da vas SMS porukama obaveštavamo o našim aktuelnostima i akcijama prijavite se na našu SMS listu popunom polja sa vašim podacima:

*obavezno popunitiChat

Preuzmite kompletan cenovnik za 2019. godinu
SMS VIZIT KARTA
Preuzmite našu SMS visit kartu, unesite svoj broj mobilnog i klikom na taster preuzmi dobićete poruku sa našim kontaktima.


Unesite broj u formatu 381641234567 
PHILOXENIATRAVEL.COM
WEBDESIGN: Ν Τ Ε Γ Ι Α Ν