PEFKOHORI - IZLETI
   

KRSTARENJE
Krenite na avanturističko krstarenje zalivom Toroneos, koga čine    poluostrva Kasandra i Sitonija. Posetite centralno turističko mesto Sitonije, Neos Marmaras. Uživajte u nezaboravnom prizoru skrivenih uvala uz roštilj i piće i kupajte se u kristalno čistom moru.


METEORI
Posetite oblast centralne Grčke i grad Kalambaka u podnožju Meteora, prirodnih stubova na čijim vrhovima lebdi najvrednija skupina pravoslavnih manastira u Grčkoj posle Svete Gore. Ovaj neverovatan prizor sa visina ostaviće vas bez daha!

SVETA GORA
Krenite brodom u razgledanje 8 manastira koji se nalaze na poluostrvu Sveta Gora, u podnožju planine Atos. Obiđite Uranopolis, pogranični gradić monaške države, a slobodno vreme iskoristite za razgledanje, kupanje i kupovinu suvenira.

SOLUN
Posetite glavni grad severne Grčke, Solun. Obiđite srpsko vojničko groblje Zejtinlik, Belu Kulu i tradicionalnu pijacu, gde ćete osetiti miris svežeg maslinovog ulja i uživati u razdraganosti i buci veselih Grka. Šopingujte u ogromnim tržnim centrima Cosmos i Carrefour.

RONJENJE
Prijavite se u jedan od ronilačkih klubova i uz pomoć instruktora upoznajte dubine mora.
Uz malo sreće poigraćete se sa delfinima i videćete morske kornjače, a sve to može biti zabeleženo vodenom kamerom.

SKRIVENE PLAŽE
Otkrijte čari najlepših uvala i skrivenih plaža na Halkidikiju, kupajte se u kristalno čistom, tirkiznom moru i nezaborano se odmorite i izležavajte na sitno belom pesku.

WATERLAND
Poseta vodenom parku će vam obezbediti lud provod sa porodicom ili prijateljima. Posle jurnjave vodenim toboganima i veštačkim brzacima, opustite se u nekom od bazena ili organizujte turnir na jednom od sportskih terena, a ako ogladnite ili ožednite, osvežite se u nekom od express restorana i kafića.

GRČKO VEČE
Provedite nezaboravno veče u duhu tradicionalne Grčke, uz buzuki i sirtaki, grčko vino i nacionalne specijalitete. Pogledajte kako se igra u vatrenom krugu, kako lete karanfili i tanjiri. Jednostavno, uživajte i zabavite se!
 
PREPORUČUJEMO
 
 
PHILOXENIA SPA HOTEL
Nalazi se na poluostrvu Kasandra u mestu Pefkohori, 50 m udaljen od plaže..
Opširnije>>
 

 


SOLUN

PEFKOHORI

   
 


Pratite nas

 
SMS NEWSLETTER
Ukoliko želite da vas SMS porukama obaveštavamo o našim aktuelnostima i akcijama prijavite se na našu SMS listu popunom polja sa vašim podacima:

*obavezno popunitiChat

Preuzmite kompletan cenovnik za 2019. godinu
SMS VIZIT KARTA
Preuzmite našu SMS visit kartu, unesite svoj broj mobilnog i klikom na taster preuzmi dobićete poruku sa našim kontaktima.


Unesite broj u formatu 381641234567 
PHILOXENIATRAVEL.COM
WEBDESIGN: ΝΤΕΓΙΑΝ