PEFKOHORI - GLAROI DEČIJI KAMP
 
 

Deciji kamp Glaroi  
Kamp GLAROI se nalazi u Pefkohoriju, Kasandra, na Halkidikiju u Glarokavosu, otprilike 100 km od Soluna.

Osnovan je i posluje od 1995. pod nadzorom porodice prosvetnih radnika Arkopoulou, koja je nakon uobičajene, velike KLASIČNE privatne škole, uz kamp GLAROI videla kako joj se ostvaruje jedan veliki san. U potpuno zelenom okruženju u Pefkohoriju na Halkidikiju, u visini Glarokavosa, na mestu gde borova šuma susreće plavo more, nalaze se GLAROI.

S jedne strane neverovatan pejzaž, tradicionalna arhitektura sa kućicama prekrivenim crepovima i bogati objekti, a sa druge osmišljen program i iskusni članovi kampa, a u centru svaka posebna dečja ličnost, radost i smeh se savršeno spajaju.

Putem desetine aktivnosti koje im Glaroi nude, deca – od 6 do 16 godina imaju priliku da izgrade vrednosti koje će ih pratiti u
toku celog života: prihvatanje, ohrabrivanje, jednakost, slobodno mišljenje, timski rad, kreativnost, saradnja.

Dodajući gore navedenom i izvanrednu hranu i visoke standarde čistoće i bezbednosti sa 2 lekara i 1 medicinskom sestrom, Glaroi zadovoljavaju i svog najzahtevnijeg prijatelja.
Dođi i ti u našu porodicu!
 
 
Kamp Pefkohori
 
 
 
   
 


IZLETI
 
 


PEFKOHORI
 
   
 
 
 
 
     
USLOVI PUTOVANJA
     

 


Pratite nas

 
SMS NEWSLETTER
Ukoliko želite da vas SMS porukama obaveštavamo o našim aktuelnostima i akcijama prijavite se na našu SMS listu popunom polja sa vašim podacima:

*obavezno popunitiChat

Preuzmite kompletan cenovnik za 2019. godinu
SMS VIZIT KARTA
Preuzmite našu SMS visit kartu, unesite svoj broj mobilnog i klikom na taster preuzmi dobićete poruku sa našim kontaktima.


Unesite broj u formatu 381641234567 
PHILOXENIATRAVEL.COM
WEBDESIGN: Ν Τ Ε Γ Ι Α Ν